El Club Viladrau neix l’any 1956 per iniciativa privada com a lloc de reunió social dels estiuejants de Viladrau.

HISTORIA

historia_2sh

Els Inicis 1956 – 1981

El Club Viladrau neix l’any 1956 per iniciativa privada com a lloc de reunió social dels estiuejants de Viladrau. Des de llavors molts grups i amistats s’han creat i encara es mantenen estiu rere estiu fins al punt que ja són els fills d’aquells primers socis els que ara participen de les iniciatives socials.

about-icon-02

Trusting the Numbers

0
Visitors
0
Rooms
0
Staff
0
Awards
festes

Festes 1956 – 1981

De les moltes activitats que es realitzen al Club, no podem oblidar les grans festes que s’organitzaven.

Avui en dia, es segueixen organitzant festes, encara que no tant “treballades” potser com les que es feien antigament. Una de les festes que mai s’ha perdut i és un clàssic del nostre Club, és la festa del Ball de disfresses que es celebra cada estiu a finals d’agost, des de l’inici del Club, fins a dia d’avui.

info_2_sh

Activitats

El Club no seria res si els socis no s’animessin a organitzar conjuntament activitats per gaudir de l’estiu. Iniciativa no ha faltat gens ni mica en els més de 50 anys d’història, doncs s’han realitzat activitats de tot tipus. Destaquen per sobre de tot les excusrsions, ja siguin a peu, en bicicleta o en moto, el ja mític Ball de Disfresses, les 24 hores de Tenis o el Sopar Social. S’han fet equips de totes les edats, puntuacions de tot tipus, ‘tours Viladrau’ de quatre etapes, etc…

Sens dubte, també a dia d’avui, les activitats d’estiu són el cor que dóna vida al Club Viladrau.

instalaciones

Instal·lacions 1956 – 1981

Mica en mica, el Club va anar construint diverses instal·lacions.

Durant tots aquests anys s’han anat millorant i actualment disposem de piscina, poliesportiu, pista de tenis, sales de jocs, sala de festes, bar/restaurant, etc. Tot això amb magnifiques vistes al Montseny.

santiago1

Santiago 1964

El Sr. Pló va ser el primer conserge del Club i tota una institució. L’any 1964, el Santiago va començar ajudant…

En el Club, nuestro primer conserje fue el señor Pló, toda una institución; era de Zaragoza y había llegado hasta Viladrau, en donde entre los veraneantes y primeros socios del Club siempre Había contado con estima y simpatía por su disposición a ayudarnos en preparar aquellas primeras fiestas.
En 1964, empezó a ayudar al señor Pló, Santiago. El club crecía, habían cada año más socios, habían mas actividades y la burocracia pedía que el Club organizase su fichero, sus comunicados generales, el control de entradas en días festivos y, cómo no, la reserva de pistas de tenis; toda una epopeya. Una sola pista y en plena temporada, no sabemos cómo Santiago logra complacer a todos dándoles horas, casi llegando al “overbooking”, pero menos.
(Text extret del llibre 25 anys del Club).

instalaciones

“Bodas de plata para un Club de oro” 1981

Com a motiu de l’aniversari dels 25 anys del Club, es va realitzar un llibre sobre la seva historia.

El contingut d’aquest llibre és força interessant. Hi podem trobar informació força curiosa, des de el pressupost per construir el Club fins els “projectes” que es van fixar l’any 1956 pel futur. A més hi trobarem fotografies molt curioses…

presidents_1_sh
presidents_2_sh

Presidents 1956 – 2005

Alguns presidents de la història del Club.

incendi

28 de Març del 2006, L’incendi

La nit del 28 de Març del 2006 el club va patir un devastador incendi que va deixar totalment inhabilitades totes les instalacions de la part construida: Restaurant, cuina, barra, saló principal, entrada, lavabo, sala de cartes, sala psicodèlic… El sentiment de desolació es va extendre per tots els socis i el poble, però no va ser motiu de desànim. Des del primer moment es va aprofitar per reconstruir el Club de dalt abaix. Amb una junta d’esma inesgotable es va dur a terme un procés de no més de 18 mesos, que acabaria amb la inauguració del nou Club el 18 d’Agost de l’any 2007. El concurs del projecte arquitectònic el van guanyar els germans Esteve i Robert Terradas entre diverses propostes. La construcció va córrer a càrreg d’Àngel Rabat.

elclub_011

18 de Juliol del 2007, Inauguració

Amb una gran afluència de socis, la inauguració del nou club va ser tot un èxit. El nou edifici, adaptat als nous temps, compta amb una sala Psicodèlic insonoritzada, un restaurant orientat a les vistes i amb obertura independent a la resta dels espais, nous lavabos, etc…
Avui tothom gaudeix del nou club amb un aire renovat com si res no hagués passat.

Horaris de servei

Dilluns – Dijous:
09:00h – 22:00h
Food service until 21:00h

Divendres – Dissabte:
09:00h – 00:00h
Food service until 22:00h

Diumenge:
11:00h – 22:00h
Food service until 21:00h

Ens encantaria CONÉIXER!

El club al fem I som tots

Adreça:

Passeig Farigoles s/n
17406 Viladrau,
Girona, España

Telèfons:

Teléfono del Club: 648 566 360
Teléfono reserva restaurante (Elwira): 695 172 466

Emails:

club@clubviladrau.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt